AcasăChinaXi Jinping cere jurăminte de loialitate de la crema Partidului, după fuga...

Xi Jinping cere jurăminte de loialitate de la crema Partidului, după fuga ministrului adjunct al Securităţii

-

Când Dong Jingwei, ministrul adjunct al Securităţii chineze, a fugit cu stive de documente la Departamentul de Informaţii al Pentagonului, a aruncat în aer mai mult decât spionajul chinez în SUA.

Liderul chinez Xi Jinping a cerut, recent, tuturor înalt oficialilor comunişti să facă din nou un jurământ de loialitate faţă de Partidul Comunist Chinez.

Măsura, oarecum neaşteptată, survine pe fondul zvonurilor care circulă în mass-media chineză din Occident, privitoare la dezertarea ministrului adjunct al Securităţii Statului chinez, Dong Jingwei, care ar fi dezertat la începutul acestui an şi ar fi fugit în Statele Unite împreună cu fiica sa.

Toţi cei 25 de membri ai Biroului Politic – organul central de decizie al Partidului – şi alţi oficiali de rang înalt, precum preşedinţii secretariatului, consilierii de stat, preşedintele instanţei supreme, procurorul şef şi membrii de rang înalt ai aşa-zisului legislativ (Congresul Naţional al Poporului), precum şi Comisia Militară Centrală (organul partidului de control asupra Armatei), şi-au reînnoit jurământul faţă de Partidul Comunist în Sala de Expoziţii Istorice din Beijing, pe 18 iunie.

Dong a transmis către DIA următoarele informaţii:

  • studii patogene timpurii ale virusului pe care îl cunoaştem acum ca fiind SARS-cov-2;
  • modele care prevedeau răspândirea şi pagubele pe care COVID-19 le va face în SUA şi în lume;
  • înregistrările financiare care detaliază exact organizaţiile şi guvernele care au finanţat cercetarea privind SARS-cov-2 şi alte programe de arme biologice;
  • numele cetăţenilor americani care furnizează informaţii Chinei;
  • numele spionilor chinezi care lucrează în SUA sau care frecventează universităţi din SUA;
  • înregistrări financiare care indică oamenii de afaceri americani şi oficiali publici care au primit bani de la guvernul chinez;
  • detalii despre întâlnirile pe care oficialii SUA le-au avut (poate fără să vrea) cu spioni chinezi şi membri ai serviciului SVR din Rusia;
  • modul în care guvernul chinez a obţinut acces la un sistem de comunicaţii al CIA, ducând la executarea a zeci de chinezi care lucrau pentru o reţea a CIA în China. Scandalul a făcut valuri şi a fost muşamalizat de agenţiile americane.

De asemenea, Dong a transmis către DIA copii ale conţinutului hard disk-ului de pe laptopul lui Hunter Biden, prezentând informaţiile pe care guvernul chinez le deţine în legătură cu scandalurile sexuale în care Hunter este implicat şi despre relaţiile sale comerciale (şi ale lui Joe) cu entităţi chineze.

mai mult la     /epochtimes-romania.com/

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...