AcasăLumeaOperaţiunea secretă a Rusiei pentru a-i aduce victoria lui Igor Dodon la...

Operaţiunea secretă a Rusiei pentru a-i aduce victoria lui Igor Dodon la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova: Câţi bani a investit Putin

-

Potrivit unui document prezentat de „Bild”, Rusia a investit 11,453 de milioane de euro în campania lui Igor Dodon pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie anul trecut din Republica Moldova. „Bild” scrie, potrivit g4media.ro, că acelaşi traseu ar putea fi urmat şi în Germania, care se pregăteşte de alegeri parlamentare pentru 26 septembrie.
„Cu doar câteva săptămâni în urmă, Oficiul Federal pentru Protecţia Constituţiei a avertizat că alegerile federale ar putea trece în centrul spionajului şi al influenţei Rusiei”, notează „Bild”, potrivit g4media.ro.
Un document intern al Ministerului german de Interne, ajuns în posesia „Bild”, arată că „activităţile actuale” ale Rusiei reprezintă „o ameninţare serioasă”. Ministerul de Interne avertizează că Rusia fură în prezent date sensibile pentru a efectua „operaţiuni de influenţare şi campanii de dezinformare” înainte de alegerile din Germania, conform sursei citate.

Citeste mai mult: adev.ro/qv7sg3


Descoperă mai multe la Lumea ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura