AcasăLumeaOperaţiunea secretă a Rusiei pentru a-i aduce victoria lui Igor Dodon la...

Operaţiunea secretă a Rusiei pentru a-i aduce victoria lui Igor Dodon la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova: Câţi bani a investit Putin

-

Potrivit unui document prezentat de „Bild”, Rusia a investit 11,453 de milioane de euro în campania lui Igor Dodon pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie anul trecut din Republica Moldova. „Bild” scrie, potrivit g4media.ro, că acelaşi traseu ar putea fi urmat şi în Germania, care se pregăteşte de alegeri parlamentare pentru 26 septembrie.
„Cu doar câteva săptămâni în urmă, Oficiul Federal pentru Protecţia Constituţiei a avertizat că alegerile federale ar putea trece în centrul spionajului şi al influenţei Rusiei”, notează „Bild”, potrivit g4media.ro.
Un document intern al Ministerului german de Interne, ajuns în posesia „Bild”, arată că „activităţile actuale” ale Rusiei reprezintă „o ameninţare serioasă”. Ministerul de Interne avertizează că Rusia fură în prezent date sensibile pentru a efectua „operaţiuni de influenţare şi campanii de dezinformare” înainte de alegerile din Germania, conform sursei citate.

Citeste mai mult: adev.ro/qv7sg3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Oamenii sunt pur şi simplu luaţi pe sus, băgaţi în lagăre,...

0
În fiecare an, pe 25 aprilie, în peste 100 de ţări din întreaga lume se comemorează "Apelul de la Zhongnanhai" - primul apel paşnic...