Un rocker rus din St. Petersburg spune românilor că „ți se face rău, nu te poți uita când la televiziunile noastre se vorbește despre război nuclear”

0
394

Din Sankt Petersburg, într-o discuție cu Libertatea, un muzician transmite o bucată de realitate rusească, în timpul invaziei din Ucraina. „Chiar acum, aproape non-stop, există emisiuni TV cu «experți» care discută despre posibile preluări militare de noi teritorii și atacuri nucleare. Este pur și simplu imposibil să te uiți și să asculți”, spune el.

Acum ceva mai mult de o lună, membrii Blankenberge, o trupă rusească de rock din Sankt Petersburg, făceau planuri pentru un turneu, după lansarea unui nou album, pe măsură ce epidemia de COVID începea să scadă în intensitate. Planurile le-au fost spulberate de începerea războiului. Din propriile declarații, anularea planurilor este oricum cea mai mică problemă acum.

Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV. Un rocker rus din St. Petersburg spune românilor că „ți se face rău, nu te poți uita când la televiziunile noastre se vorbește despre război nuclear”

Lasă un răspuns