Război în Ucraina: Centrala Cernobîl și aeroportul Hostomel, cucerite de ruși / Trupele ruse au intrat în regiunea Kiev / Biden anunță „pachete devastatoare de sancțiuni”

0
426

Rusia a lansat joi dimineață o amplă operațiune de atac în Ucraina, după ce Vladimir Putin a anunțat că vrea „demilitarizarea” și „denazificarea” Ucrainei. Ziua a început cu numeroase bombardamente și atacuri cu rachete în Kiev, Odesa, Mariupol, Harkov, Nipru, Kramatorsk, dar și în multe puncte strategice și baze militare. Atacurile au continuat și la sol, precum și în aer, cu lupte între elicoptere și avioane de vânătoare.

21:00 Rusia vrea să maseze o „forța copleșitoare” în jurul Kievului (oficial de informații occidentale)

20:44Invazia Ucrainei: Prețul grâului atinge un nou maxim pe piața europeană (analiști)

20:40LIVEVIDEO Joe Biden: Am văzut o încălcare flagrantă a legii internaționale / Vom limita abilitatea Rusiei de a face afaceri în dolari Președintele american spune că ambiția lui Putin este de a reface URSS.

20.39 Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a susținut, într-o declarație la sediul Alianței, că „Rusia recurge la forță în încercarea de a rescrie istoria”.

20:34 Consiliul Europei „ia în considerare” noi sancțiuni împotriva Rusiei

20.29Marea Britanie interzice zborurile Aeroflot, sancționează bănci și afaceriști ruși

20:16 Republica Cehă și Letonia nu mai eliberează vize cetățenilor ruși / Mai multe televiziuni ruse, interzise la difuzare

20.10: Președintele american Joe Biden a declarat că liderii G7 au convenit să avanseze cu „pachete devastatoare de sancțiuni” și alte măsuri economice pentru a trage Rusia la răspundere pentru invazia sa din Ucraina.

/www.hotnews.ro/stiri-international


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns