26.8 C
București
marți, 30 mai 2023
AcasăFederația RusăVladimir Putin le spune colaboratorilor apropiați că ar considera „acceptabile” 500.000 de...

Vladimir Putin le spune colaboratorilor apropiați că ar considera „acceptabile” 500.000 de morți în Rusia

-

  • Vladimir Putin le-a spus apropiaților săi că un număr impresionant de jumătate de milion de pierderi rusești ar fi acceptabil” dacă acest lucru i-ar permite să dezmembreze Ucraina, s-a afirmat.
  • Aceeași sursă sugerează că el este pregătit să mobilizeze două milioane sau mai mulți rezerviști dintr-un potențial de 25 de milioane – mult mai mare decât cei 300.000 de rezerviști sugerați inițial.
  • Multe țări vecine au primit bărbați care au fugit din Rusia.

Vladimir Putin le-a spus apropiaților săi că un număr impresionant de jumătate de milion de pierderi rusești ar fi acceptabil” dacă acest lucru i-ar permite să dezmembreze Ucraina, s-a afirmat. Aceeași sursă sugerează că el este pregătit să mobilizeze două milioane sau mai mulți rezerviști dintr-un potențial de 25 de milioane – mult mai mare decât cei 300.000 de rezerviști sugerați inițial.

„Numărul de cadavre ale soldaților ruși, în aceste planuri ale lui Putin, nu joacă un rol”, a declarat canalul de Telegram al generalului SVR, care spune că are cunoștințe din interiorul Kremlinului. Președintele rus Putin consideră că are o rezervă de forță de muncă de mobilizare de 25 de milioane de oameni, astfel că „nu-i pasă de 500.000 de cadavre. Pentru el, aceasta reprezintă 2% din rezervă”.

Vladimir Putin le spune colaboratorilor apropiați că ar considera „acceptabile” 500.000 de morți în Rusia

Lasă un răspuns

Must Read

„Diplomația navetei” între Japonia și Coreea de Sud, reluată după 12...

0
Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a ajuns, duminică, la Seul, pentru a se întâlni cu președintele sud-coreean, Yoon Seok-Youl. Kishida va sta două zile în Coreea de...