18.8 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăFederația RusăMor jigodiile. Generalii criminali ai Rusiei îsi pierd viața în Ucraina

Mor jigodiile. Generalii criminali ai Rusiei îsi pierd viața în Ucraina

-

Generalul-maior Vitaly Gerasimov, care a participat la al doilea război cecen, războiul din Siria și anexarea Crimeei, a fost ucis în luptele de lângă Harkov, transmite agenția Nexta.

Vitaly Gerasimov
Vitaly Gerasimov

Este al doilea general important al Armatei Ruse care moare în Ucraina, după ce ceneralul-maior Andrei Sukhovetsky, comandant al temutelor trupe de operatiuni speciale Spetsnaz, ar fi fost ucis de un lunetist ucrainean. Informația referitoare la uciderea generalului-maior Vitaly Gerasimov a fost confirmată și pe canalele de Telegraf folosite de propaganda rusă.

Andrei Sukhovetsky
Andrei Sukhovetsky

„Generalul-maior Vitaly Petrovici Gerasimov, șeful Statului Major – Prim-adjunct al Comandantului Armatei 41 Combinate din Districtul Militar Central, a murit eroic astăzi în luptele de lângă Harkov. Vitaly Petrovici a fost lângă soldații săi până la urmă, nu s-a retras nici măcar un pas și a luptat ca un adevărat erou”, transmit rușii.

/www.dcnews.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„Diplomația navetei” între Japonia și Coreea de Sud, reluată după 12...

0
Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a ajuns, duminică, la Seul, pentru a se întâlni cu președintele sud-coreean, Yoon Seok-Youl. Kishida va sta două zile în Coreea de...