Patru inimi primite în zece zile. Industria jafului de organe al Chinei comuniste merge înainte

0
707

Medicii chinezi se laudă cu crima: „Dacă ai curajul te pot duce la pat să te las să arunci o privire … vei vedea că persoana are 20 de ani.”

Sun Lingling, o femeie de 24 de ani, cetăţean chinez, locuind în Jaonia, care timp de nouă luni a stat în reanimare, a primit patru inimi pentru transplant într-un interval de câteva zile, stârnind, din nou, întrebări, cu privire la sursa organelor.

Tânăra s-a îmbolnăvit în Japonia de o boală autoimună rară care a cauzat degenerarea ireversibilă a inimii. La jumătatea lunii iunie, medicii au îndrumat-o către Spitalul Unirii din Wuhan, unde a ajuns cu o cursă charter. La spital i s-au oferit spre transplant patru inimi în decurs de 10 zile – deşi sursa este necunoscută. „Performanţa” găsirii de patru inimi compatibile într-un interval atât de scurt a uimit numeroşi medici de transplant.

Temerile au ridicat din nou problema industriei de recoltare forţată de organe construită la începutul anilor 2000 de regimul comunist chinez ca „soluţie finală” pentru a scăpa de dizidenţi şi prizonierii de conştiinţă.

Organe „la cerere”

„Dacă ai curajul”, s-a lăudat Li Guowei, un chirurg de transplant de rinichi de la Universitatea a IV-a Militară de Medicină din provincia Shaanxi, în timpul unui apel telefonic sub acoperire din ianuarie. „te pot duce la pat ca să te las să arunci o privire … vei vedea că persoana are 20 de ani.”

mai mult la  /epochtimes-romania.com/


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns