AcasăAustriaPatronul bordelului vienez care oferă reduceri vaccinaţilor: „90% dintre angajate sunt românce...

Patronul bordelului vienez care oferă reduceri vaccinaţilor: „90% dintre angajate sunt românce frumoase şi vor să facă bani mulţi”

-

A făcut ocolul lumii ştirea legată de un bordel din Viena care oferă vaccinări împotriva COVID-19 şi reduceri celor vaccinaţi. Iar Peter Laskaris, patronul bordelului, a acordat un interviu exclusiv pentru “Adevărul”.

Peter Laskaris, care deţine bordeluri în mai multe locuri de pe glob, a explicat pentru „Adevărul” şi în ce constă reducerea aplicată clienţilor. Concret, intrarea la bordel costă 100 de euro şi include saună, masaj şi 30 de minute de sex cu o fată la alegere. Cei care se vaccinează la bordel primesc un voucher de 40 de euro, ce asigură printre altele la saună, masaj şi bazin de înot. Sexul nu este inclus în voucher, însă cei care vor şi o partidă de sex mai trebuie să plătească 60 de euro.

Cum v-a venit ideea originală de a vaccina clienţii la bordel şi de a le oferi vouchere?

Noi noi suntem un bordel normal, precum de exemplu un club de noapte, Fun Palast este şi un club de sănătate şi ne-am gândit şi la comunitate când am lansat iniţiativa. Pentru noi această iniţiativă a fost un pas normal, pentru comunitatea din Viena este un pas foarte important şi util. Este foarte important ca tot mai mulţi oameni să se vaccineze pentru a se proteja de acest virus şi pentru a îi proteja pe cei din jurul lor. Din păcate, încă sunt foarte multe persoane nevaccinate în Austria, multe dintre ele fiind tineri migranţi. Iar aceştia reprezintă grupul nostru ţintă. În plus, suntem singurii unde se fac vaccinări până seara.

Fun Palast are şi angajate din România?

Da, chiar într-un procent foarte mare. 90% dintre angajatele noastre sunt din România. Româncele arată foarte bine şi vor să facă bani mulţi. O fată frumoasă şi implicată poate ajunge să câştige şi 15.000 de euro pe lună. România este o ţară cu multe femei şi fete foarte frumoase, iar asta se vede şi în rândul numeroaselor noastre angajate foarte apreciate de către clienţi.

adevarul.ro/news/stiri-ciudate/


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura