Klaus Iohannis, discuţii cu premierul Republicii Coreea despre consolidarea partneriatului strategic bilateral

0
85

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marţi, la Seul, cu premierul sud-coreean, Han Duck-soo, cu care a discutat despre modalităţile de consolidare a Parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

„Schimb de opinii constructiv cu prim-ministrul Han Duck-soo cu privire la modalităţile de consolidare în continuare a Parteneriatului nostru strategic şi de întărire a legăturilor cu parteneri cu opinii similare”, a scris şeful statului, potrivit Agerpres, pe platforma X.

Anterior, preşedintele Iohannis precizase că discuţia cu Han Duck-soo se va axa pe proiectele ce pot fi dezvoltate în continuare.

„Voi reitera, evident, avantajele şi punctele forte ale României, o economie competitivă şi dinamică la nivel european, cu multiple resurse şi posibilităţi foarte bune de investiţii. Am certitudinea că, împreună, vom sprijini noi proiecte în domenii inovative şi de impact pentru mediul de afaceri, dar şi pentru cetăţenii noştri. Evident însă că viitorul Parteneriatului nostru se bazează şi pe liantul vibrant pe care legăturile interumane, schimburile culturale şi în domeniul educaţiei, ştiinţei şi tehnologiei îl oferă”, declara şeful statului, la Ambasada României la Seul.

/www.rfi.fr/ro/


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns