AcasăLumeaIdentitatea a trei ruşi care torturează prizonierii din Izoliatsia, din regiunea Doneţk,...

Identitatea a trei ruşi care torturează prizonierii din Izoliatsia, din regiunea Doneţk, făcută publică

-

Bellingcat, o organizaţie internaţională de investigaţii, a identificat trei dintre indivizii care sunt implicaţi în acţiunile de tortură din Izoliatsia (Izolarea), o închisoare din Doneţk condusă de către forţe armate ilegale în partea ocupată de Rusia a regiunii Doneţk, transmite Unian.

Stanislav Aseyev, un jurnalist ucrainean care a reuşit să scape din mâinile acestor indivizi în 2019, în urma unui schimb de prizonieri, a publicat pozele acestora pe o platformă de socializare. Aceştia ar fi implicaţi în acţiuni de tortură, bătăi şi încălcări ale drepturilor prizonierilor.

Unul dintre aceştia este Iurii Krivonos, poreclit „Tolstiy” (Grasul), acesta ocupându-se de supravegherea închisorii. Cel de-al doilea bărbat este Vladimir Butenko, născut în Artemivsk, Ucraina, mâna dreaptă a lui Krivonos, iar cel de-al treilea este Ruslan Eremichev, poreclit „Yermak”, care se ocupă în principal de fetele închise în Izolatsia. Aceştia ar fi plătiţi cu 530 de dolari pe lună pentru torturarea prizonierilor.

mai mult la /monitorulapararii.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...