3 tineri morți și 8 răniți într-un atac armat la un liceu din Michigan

0
630

Trei studenți au fost uciși într-un atac armat la liceul Oxford din Oxford Township, Michigan, marți, au declarat autoritățile.

Victimele au fost identificate ca fiind Tate Myre, în vârstă de 16 ani, Hana St. Juliana, în vârstă de 14 ani, și Madisyn Baldwin, în vârstă de 17 ani, potrivit Biroului Șerifului din județul Oakland.

Șeriful din județul Oakland, Mike Bouchard, a declarat reporterilor că Myre, un membru al echipei de fotbal a universității, a fost dus de urgență cu mașina unui ofițer de poliție la spital, dar din păcate studentul a murit pe drum.

3 killed, 8 hurt in shooting at Michigan high school

Three students were killed in a shooting at Oxford High School in Oxford Township, Michigan, on Tuesday, authorities said.

The victims were identified as Tate Myre, 16, Hana St. Juliana, 14, and Madisyn Baldwin, 17, according to the Oakland County Sheriff’s Office.

Oakland County Sheriff Mike Bouchard told reporters that Myre, a member of the varsity football team, was rushed to a police officer’s car and taken to the hospital, but the student died en route.

 


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns