23.1 C
București
vineri, 2 iunie 2023
AcasăChinaSimona Halep, mesaj emoţionant pentru tenismena dispărută după ce a acuzat de...

Simona Halep, mesaj emoţionant pentru tenismena dispărută după ce a acuzat de viol un vicepremier chinez acuzat de crime împotriva umanităţii

-

Simona Halep i-a transmis un mesaj emoţionant jucătoare de tenis care pur și simplu a dispărut după ce l-a acuzat public de viol pe fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli.
Acelaşi Zhang Gaoli este acuzat de crime împotriva umanităţii pentru implicarea sa în campania de exterminare a practicanţilor Falun Gong și, implicit, în industria de recoltare forţată de organe organizată de Partidul Comunist Chinez.

Fostul lider WTA Simona Halep i-a transmis tenismenei Shuai Peng, care nu a mai fost văzută în public după ce l-a acuzat recent pe unul dintre foştii vicepremieri ai Chinei că a forţat-o să aibă relaţii sexuale cu ea, că este alături de ea şi că speră că este în siguranţă.

“Peng Shuai, te rog să ştii că colegii tăi sunt alături de tine. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a precizat Halep pe contul ei de Twitter.

În urmă cu câteva zile, Asociaţia de Tenis Feminin (WTA) a solicitat guvernului chinez să investigheze acuzaţiile lansate de Shuai Peng la adresa fostului vicepremier Zhang Gaoli.

Postarea online a jucătoarei din China, în care l-a acuzat pe Zhang Gaoli că a violat-o în urmă cu trei ani, a fost ştearsă în mai puţin de 30 de minute de la publicare.

mai mult la  /epochtimes-romania.com/news/

Lasă un răspuns

Must Read

„Diplomația navetei” între Japonia și Coreea de Sud, reluată după 12...

0
Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a ajuns, duminică, la Seul, pentru a se întâlni cu președintele sud-coreean, Yoon Seok-Youl. Kishida va sta două zile în Coreea de...