AcasăChinaŞeful Academiei Mondiale de Ştiinţe Biomedicale: Virusul Wuhan e produs în laboratoarele...

Şeful Academiei Mondiale de Ştiinţe Biomedicale: Virusul Wuhan e produs în laboratoarele Chinei. Un vaccin eficace, improbabil

Dr. Giuseppe Tritto nu este doar un expert recunoscut la nivel internaţional în biotehnologie şi nanotehnologie, cu o carieră academică impecabilă, ci este şi preşedintele Academiei Mondiale de Ştiinţe şi Tehnologii Biomedicale (World Academy of Biomedical Sciences and Technologies / WABT), instituţie fondată sub egida UNESCO în 1997.

-

De curând, varianta oficială a regimului comunist privind originea virusului Wuhan – dar şi promisiunile deşarte făcute de oficiali din domeniul sănătăţii, precum dr. Anthony Fauci – au primit o lovitură importantă în momentul în care unul dintre cei mai eminenţi doctori în biotehnologie, Prof. Giuseppe Tritto, a atras atenţia că virusul Wuhan a fost produs într-un laborator chinez şi că dezvoltarea unui vaccin este „puţin probabilă”.

Cu alte cuvinte, este un om de o valoare considerabilă în comunitatea ştiinţifică globală. La fel de important, unul dintre obiectivele WABT este analizarea efectului biotehnologiilor – de exemplu ingineria genetică – asupra umanităţii.

În noua sa carte, acest om de ştiinţă de renume mondial face exact acest lucru. El spune răspicat că virusul Wuhan nu a fost în niciun caz o bizarerie a naturii care a trecut bariera speciilor ajungând cumva – nu se ştie nici acum în ce mod – de la liliac la om. Ci a fost conceput genetic în laboratorul P4 din Institutul de Virologie din Wuhan, în cadrul unui program supravegheat de militarii chinezi.

Citiţi şi Virusul Wuhan foloseşte acelaşi mecanism de a scăpa de imunitatea organismului ca virusul HIV

Cartea Prof. Tritto, care în prezent este disponibilă numai în italiană, se numeşte Cina COVID 19: La Chimera che ha cambiato il Mondo (COVID 19 chinez: Himera care a schimbat lumea). Volumul a fost publicat pe 4 august de o mare editură italiană, Edizioni Cantagalli, care, ca un făcut, a publicat acum câţiva ani ediţia italiană a uneia dintre cărţile mele, Controlul populaţiei (Controllo Demografico în italiană).

mai mult la  epochtimes-romania.com


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura