26.6 C
București
sâmbătă, 13 august 2022
AcasăChinaRusia taie gazele, amenințările Chinei și reacția puterii de la București la...

Rusia taie gazele, amenințările Chinei și reacția puterii de la București la discursul lui Orbán

-

foto : Un manifestant afișează o caricatură cu textul „Lasă-l să plece, Viktor! Poate că are o bombă nucleară mare, dar ceea ce se află în spatele ei este deja flasc!”, în timpul unei manifestații de solidaritate cu Ucraina, la Budapesta

 

Rusia a redus masiv livrările de gaze către Europa și a bombardat din nou Odesa, în așteptarea exporturilor de cereale ucrainene prin Marea Neagră. Crește îngrijorarea în privința Taiwanului, iar autoritățile de la București îi răspund lui Viktor Orbán.

Bun găsit,

Iată știrile dimineții:

  • Rusia a anunțat că va reduce la 20% livrările de gaze către Europa începând de miercuri, măsura fiind văzută ca un răspuns pentru țările care au susținut Ucraina.
  • Posibila călătorie a președintei Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, în Taiwan a stârnit îngrijorare în rândul Armatei SUA . China a avertizat cu un posibil răspuns militar.
  • Comentariul premierului maghiar Viktor Orbán despre „amestecul de rase” a acoperit discuțiile despre scandalul de plagiat în care este implicat premierul român Nicolae Ciucă.

/romania.europalibera.org/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Oamenii sunt pur şi simplu luaţi pe sus, băgaţi în lagăre,...

0
În fiecare an, pe 25 aprilie, în peste 100 de ţări din întreaga lume se comemorează "Apelul de la Zhongnanhai" - primul apel paşnic...