Românii pot zbura direct în Baku, capitala Azerbaidjanului. „Este o oportunitate pentru turiști”

0
69

Începând de astăzi, 3 iunie, românii vor putea zbura direct în Azerbaidjan, pe ruta București – Baku, potrivit ministrului economiei, Radu Oprea.

De astăzi avem zbor direct București – Baku! Este un moment istoric în relația directă dintre România și Azerbaidjan, pentru că, de astăzi, parteneriatul strategic capătă noi dimensiuni. Inaugurarea a avut loc în prezența celor doi ambasadori Gudsi Osmanov și Vasile Soare, dar și a ambasadorilor informali Adrian Mutu și Paul Nicolau. Cu certitudine zborul direct cu o frecvență de 2 ori pe săptămână și care durează 3 ore față de cel cu escală 10-12 ore va genera oportunități atât pentru antreprenori cât și pentru turiști.

Deja, Corina Martin îmi spunea că este în contact cu două agenții de turism din Azerbaidjan pentru a prezenta pachetele de vacanță și a începe colaborarea.

Dar mai mult decât atât, colaborarea cu Azerbaidjan și cu președintele Aliev este strategică în domeniul energiei. De aceea, cu această nouă cursă aviatică directă cred că vom depăși rapid valoarea schimburilor comerciale bilaterale de 353 milioane euro, din care export de doar 23 milioane euro”, a transmis Radu Oprea într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

 

/adevarul.ro/stil-de-viata/calatorii/romanii-pot-zbura-direct-in-baku-capitala-2365898.html


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns