AcasăExternePonomarev: Kremlinul dă vina pe ministrul Serghei Șoigu pentru eşecul ocupaţiei Ucrainei

Ponomarev: Kremlinul dă vina pe ministrul Serghei Șoigu pentru eşecul ocupaţiei Ucrainei

-

  • Fostul deputat al Dumei de Stat, Ilya Ponomarev, relatează că Kremlinul l-a numit pe ministrul Apărării Serghei Şoigu drept ţap ispăşitor pentru eşecul ocupaţiei Ucrainei.
  • Logistica slabă, strategia defectuoasă și trupele prost pregătite înseamnă că orice victorie va fi extrem de costisitoare, iar o ocupație greu de susținut.
  • Experții din domeniul militar pun o parte din vină asupra ministrului Șoigu.

Fostul deputat al Dumei de Stat, Ilya Ponomarev, relatează că Kremlinul l-a numit pe ministrul Apărării Serghei Șoigu drept ţap ispăşitor pentru eşecul ocupaţiei Ucrainei. „Acum vor fi dezvăluite corupția și înregistrările în armată. În același timp, concurentul va fi înlăturat”.

Când președintele rus Vladimir Putin a ordonat săptămâna trecută ca forțele nucleare ale țării să intre în stare de alertă maximă, el s-a uitat la ministrul apărării, Serghei Șoigu, care a dat din cap în semn de aprobare. În deceniul petrecut în fruntea armatei ruse, Șoigu, care nu a fost niciodată soldat profesionist, dar care deține gradul de general de armată, a lucrat pentru a moderniza și profesionaliza forțele armate și pentru a le construi imaginea de mașină de luptă eficientă și de instrument de politică externă.

Ponomarev: Kremlinul dă vina pe ministrul Serghei Șoigu pentru eşecul ocupaţiei Ucrainei

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...