AcasăŞtiriLupte grele între ruși și ucraineni în Kiev / Rușii „întâmpină mai...

Lupte grele între ruși și ucraineni în Kiev / Rușii „întâmpină mai multă rezistență decât se așteptau” / Președintele Parlamentului European cere excluderea Rusiei din sistemul SWIFT / Rusia, suspendată din Consiliul Europei

-

UPDATE 20. 31 BBC anunță că a obținut confirmarea informației referitoare la sancțiunile impuse de UE împotriva președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

„Permiteți-mi să semnalez că singurii lideri din lume care sunt sancționați de Uniunea Europeană sunt Assad din Siria, Lukașenko din Belarus și acum Putin din Rusia”, a spus șeful UE pentru politică externă Josep Borrell, citat de BBC.

Ora 20.01 Rușii au lovit secția de oncologie a unui spital din Melytopol, a anunțat armata ucraineană vineri seară, aproape de ora 20:00, fără să ofere alte informații suplimentare.

Ora 19:43 Germania este „deschisă” să excludă Rusia din sistemul internațional de plăți SWIFT, dar este necesar să se evalueze consecințele unei astfel de decizii asupra propriei economii, a declarat vineri ministrul german de Finanțe Christian Lindner. Mai multe detalii aici.

/www.g4media.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...