AcasăFinlandaLupte acerbe între Armata Israelului și Hamas. Gruparea teroristă pierde comandanți importanți...

Lupte acerbe între Armata Israelului și Hamas. Gruparea teroristă pierde comandanți importanți – operațiune majoră a Israel Defence Force

-

Forţele de apărare ale Israelului (IDF) au obținut un succes important în urma unei operațiuni aeriene în Fâșia Gaza. Se pare că, potrivit presei din Israel, mai mulți comandanți din vârful Hamas au fost uciși în urma unei vaste operațiuni militare. Între timp, după ploaie de rachete de ieri, luptele au continuat.

UPDATE: Conflictul escaladează după ce în urmă cu puțin timp un nou val de rachete a fost lansat din Fâșia Gaza spre Israel.

Noul atac e posibil să fie un răspuns la operațiunile IDF în care Israelul a „lichidat” importanți comandanți ai Hamas ca urmare a unei operațiuni aeriene vaste în Fâșia Gaza.

 

Știrea inițială:

După ce ieri seară Hamas a lansat peste 1.000 de rachete din Fâșia Gaza spre Israel, în cursul acestei zile lupte acerbe între Armata Israelului și Hamas au continuat pentru a treia zi consecutiv.

În cursul aceste dimineți o rachetă ghidată antitanc lansată din Gaza a lovit un jeep al Israelului, la granița dintre Israel și Fâșia Gaza. O persoană a decedat, alte trei fiind rănite, din care una se află în stare foarte gravă.

Presa din Israel scrie că imediat după valul de rachete lansat de teroriști din Gaza, în cursul zilei de ieri, au lansat mai multe atacuri din nordul Fâșiei Gaza.

Escaladarea de ieri a fost cel mai grav incident din ultimii ani.

mai mult la    /www.defenseromania.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...