-1.5 C
București
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăChinaCum încearcă China să scape de rușinea mondială. Teorii halucinante

Cum încearcă China să scape de rușinea mondială. Teorii halucinante

După ce a fost foarte clar că epidemia de coronavirus a izbucnit în zona orașului Wuhan, unde există și un centru de Boli Infecțioase, unde se studiază viruși de tipul celui care acum face ravagii în întreaga lume, oficialii de la Beijing încearcă să acrediteze o nouă teorie.

-

Acum, virusul nu a mai pornit de la Wuham, ci undeva de pe „subcontinentul indian” sau chiar din Europa, și a ajuns în China prin intermediul pachetelor cu mâncare congelată. Presa de stat, controlată de guvernul chinez abundă cu astfel de ipoteze.

Principalul ziar comunist, Vocea Poporului a titrat că există dovezi că noul coronavirus a fost trimis în China, și nu s-a dezvoltat din China.

De altfel, un studiu recent pre-tipărit, intitulat ”Transmisia criptică timpurie și evoluția SARS-CoV-2 în gazde umane”, care urma să fie publicat în revista medicală de top The Lancet, a sugerat că subcontinentul indian ar putea fi locul unde s-a produs infectarea primului om – cu trei sau patru luni înainte de focarul din Wuhan.

mai mult la   /evz.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

„Este începutul sfârşitului ocupaţiei”. Ucraina anunţă că a străpuns apărarea rusă...

0
Forţele Kievului au străpuns apărarea rusă în mai multe sectoare ale liniei de front din apropierea oraşului Herson, a afirmat un consilier superior al...