AcasăInvestmentsAndrei Caramitru "Toate economiile voastre, in orice le-ati investi acum. Acțiuni, obligațiuni,...

Andrei Caramitru „Toate economiile voastre, in orice le-ati investi acum. Acțiuni, obligațiuni, cash, aur, crypto, orice, vor pierde cel puțin 20% valoare reala in următorii 2 ani”

-

95% probabilitate acum de recesiune globală severa si de scădere a burselor cu încă 15% cel puțin. Afactate cel mai rău sunt țările emergente, ca de obicei (pentru ca depind de capital străin care acum in loc sa intre, iese si se duce spre zonele mai sigure, titluri in dolar). Adica si România, evident.

Si mai e ceva. Riscurile de destabilizare gravă in Bosnia si Moldova sunt de cel puțin 70% acum. Riscul pe destabilizare în Transilvania a crescut si el enorm.

Deci mult succes si noroc la toată lumea. Dacă voi credeți ca sunteți safe si ok, si va pregătiți sa aruncați cu banii pe vacanțe vara asta, sa nu va plângeți pe aici ca aulaleu nu am bani nu am job la anul.

Asta e. Vestul nu a făcut nimic sa opreasca dur nebunia rușilor, din contra nu știu cum sa ii țină ii puf si sa le dea si mai mulți bani. La noi – evident – nimeni nu face nimic suntem praf ca de obicei. Așa ca totul devine absolut inevitabil acum. “Așa a fost sa fie”.

PS: nu ma întrebați in ce sa țineți banii. Toate economiile voastre, in orice le-ati investi acum (acțiuni, obligațiuni, Cash, aur, crypto, orice), vor pierde cel puțin 20% valoare reala in următorii 2 ani.

Singura chestie ok e sa faci o fabrica care produce ceva (ideal mâncare) si sa aduci asiatici aici sa îți lucreze in fabrica (români nu mai găsești oricum care sa si lucreze serios, oricât ai plăti). Însă e foarte complicat de executat asa ceva, trebuie sa te specializezi si ai nevoie de măcar 15 milioane de EUR ca sa faci ceva cât de cât profitabil. Așa ca nu am ce alte idei sa va dau.

Ghinion.

Andrei Caramitru


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura