AcasăFederația RusăAmbasadorul Rusiei, laude pentru partidul extremist AUR: ”Excepția” din Parlament care se...

Ambasadorul Rusiei, laude pentru partidul extremist AUR: ”Excepția” din Parlament care se opune SUA

-

Amabsadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a lăudat partidul extremist AUR pentru că e singura ”excepție” din Parlament care se opune SUA. El a făcut declarațiile într-un interviu pentru agenția TASS, în care a mai anunțat că decizia României de a cere scăderea numărului de angajați ai ambasadei ruse a dus la închiderea școlii ruse.

”Există un consens pro-atlantic și pro-european destul de larg în elita politică românească, nu există probleme aici. Dar dacă conducerea politică adoptă o poziție clar neprietenoasă față de Rusia, atunci există și alte opinii în societate. Românii care fac afaceri, urmăresc politica sau sunt interesați de viața culturală apreciază mult mai realist importanța relațiilor de bună vecinătate cu Rusia. Din păcate, acest pragmatism se manifestă foarte slab la nivel politic. Doar deputații individuali sunt capabili să-și ridice vocea în Parlament, iar când încep să vorbească despre interese naționale, începe „coșmarul” – sunt acuzați că sunt „agenți ai Kremlinului”.

Există o excepție aici: la ultimele alegeri parlamentare, Alianța naționalistă pentru Unirea Românilor (AUR) a reușit să intre pe neașteptate în Parlament. În timp ce cercurile politice românești vorbeau deja deschis despre necesitatea de a se supune voinței noului hegemon neocolonial – SUA, acest partid a început să vorbească cu voce tare despre interesele naționale, deși într-un mod foarte aparte „româno-unionist”, aşa cum este adesea numit”, a declarat Valeri Kuzmin pentru Tass, potrivit Rador.

mai mult la :

Ambasadorul Rusiei, laude pentru partidul extremist AUR: ”Excepția” din Parlament care se opune SUA


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura