AcasăFederația RusăActivistul brasovean Radu Hossu pe frontul din Ucraina: „Stau de ceva timp...

Activistul brasovean Radu Hossu pe frontul din Ucraina: „Stau de ceva timp cu oamenii astia si va spun. Nu pot fi invinsi, Ucraina va castiga”

-

Activistul brasovean Radu Hossu, prezent in aceste zile in apropierea liniilor de front din Ucraina, afirma hotarat ca „oamenii astia nu poti fi invinsi”. „Cu toate referendumurile ilegale ale rusiei, cu amenintarile obosite ale lui Putin, cu mobilizarea generala a rusiei, ascunsa sub denumirea de partiala, cu toate acestea, Ucraina va castiga”, subliniaza Hossu.

„Acum 7 luni nu-mi imaginam ca voi fi in Ucraina, documentand din prima linie un razboi ilegal, imoral, ilegitim generat de conducerea terorista a rusiei.
Acum 7 luni lumea noastra, a tuturor s-a schimbat. Azi eu stau sub focuri de artilerie, milioane de ucraineni sunt refugiati, peste 50 de mii de soldati rusi morti, preturi mai mari la produse, generate de invazia rusiei.

A fost invazia de 3 zile a lui Putin. Si au fost simboluri:

Ghost of Kiev, Russsian Warship Go Fuck Yourself – Soldatii de pe Insula Serpilor, „Dati-mi munitie, nu un taxi” – Zelensky. Armele au devenit vedete: Bayraktar, Sf. Javelin, HIMARS.

Si localitati au intrat in neagra istorie a atrocitatilor: Buchan Irpin, Makariv, Borodyanka, Izium, Mariupol.

Roman pe frontul din Ucraina: „Stau de ceva timp cu oamenii astia si va spun. Nu pot fi invinsi, Ucraina va castiga”

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...