AcasăArmeniaUn avion al companiei rusești S7 Airlines a fost arestat la Erevan

Un avion al companiei rusești S7 Airlines a fost arestat la Erevan

-

Compania aeriană rusă S7 Airlines a anulat aproape toate zborurile internaționale după ce avionul său a fost arestat la Erevan. Vorbim inclusiv de zboruri anulate spre țările CSI.

S7 a declarat că sunt forțați să își întrerupă parțial programul de zbor din cauza restricțiilor. Cu toate acestea, nu va fi închis complet. De exemplu, zborurile de la Novosibirsk la Dubai, de la Moscova la Antalya și altele sunt programate pentru mâine.

Anterior, canalul de telegrame We Can Explain a raportat că zborul Ural Airlines de pe ruta Moscova – Erevan a aterizat lae aeroportul Mineralnye Vody, iar avionul Rossiya, care zbura de la Sankt Petersburg la Tel Aviv, a aterizat la Soci.

Ei au sugerat că acest lucru s-a întâmplat din cauza sancțiunilor. Astfel, companiile de leasing doresc returnarea avioanelor americane și europene care zboară în flotele companiilor aeriene din Rusia.

/airlinestravel.ro/un-avion-s7-airlines-a-fost-arestat-la-erevan.html


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura