AcasăExterneToti parlamentarii rusi, vizati de sanctiunile UE: „Gata cu cumparaturile la Milano,...

Toti parlamentarii rusi, vizati de sanctiunile UE: „Gata cu cumparaturile la Milano, gata cu petrecerile in Saint Tropez, gata cu diamantele in Anvers”

-

Uniunea Europeana a aprobat marti o prima serie de sanctiuni impotriva Rusiei, care include interdictia de intrare pe teritoriul european a unor inalti oficiali rusi, limitarea accesului Moscovei la pietele financiare europene si un embargo comercial asupra regiunilor Donetk si Lugansk, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Aprobarea finala a sanctiunilor va avea loc miercuri dimineata, precum si intrarea lor in vigoare, odata ce vor fi publicate Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, a anuntat marti seara presedintia franceza a Consiliului UE, in urma unei reuniuni a ambasadorilor celor 27 de state membre UE pe langa institutiile europene.

In cadrul intalnirii lor, ambasadorii si-au dat ”acordul” asupra ”propunerilor juridice de sanctiuni” prezentate de Serviciul European de Actiune Externa (SEAE) si de Comisia Europeana, a precizat presedintia franceza a UE pe contul sau oficial de Twitter.

Aceasta a adaugat ca „verificarile tehnice si juridice” vor avea loc in cursul noptii.

In total, 27 de persoane si entitati, atat militare, cat si politice si economice, legate de actiunile Rusiei, vor fi afectate de pachetul de masuri convenit marti, la Paris, de ministrii de externe ai UE si aprobat apoi de ambasadorii permanenti ai celor 27 de state membre la Bruxelles.

Toti parlamentarii rusi, vizati de sanctiunile UE: „Gata cu cumparaturile la Milano, gata cu petrecerile in Saint Tropez, gata cu diamantele in Anvers”

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...