AcasăFederația RusăPremierul Indiei l-a criticat pe Putin în față la summit-ul din Uzbekistan:...

Premierul Indiei l-a criticat pe Putin în față la summit-ul din Uzbekistan: „Epoca zilelor noastre nu este una a războiului

-

Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, i-a spus lui Vladimir Putin că „acum nu este timpul războiului”, la întâlnirea sa cu dictatorul rus de la OCS, Organizația de Cooperare de la Shanghai, scrie Reuters.
„Știu că epoca de astăzi nu este o epocă a războiului și am mai vorbit cu dumneavoastră la telefon legat de aceste lucru”, i-a spus Modi lui Putin pe marginea summit-ului din Uzbekistan, adăugând că democrația, diplomația și dialogul sunt elementele care țin lumea stabilă.
Putin a a replicat că înțelege îngrijorările lui Modi cu privire la războiul din Ucraina – „Cunosc poziția dumneavoastră cu privire la conflictul din Ucraina și vă cunosc și îngrijorările. Cu toții ne dorim ca asta să se încheie cât mai repede cu putință”, a spus dictatorul rus.

Citește mai mult la: /www.digi24.ro/


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura