AcasăExterneO companie aeriană din Moldova își mută avioanele în România din risc...

O companie aeriană din Moldova își mută avioanele în România din risc de securitate: „Nu plecăm din piață”

-

Fly One anunță că se extinde în Republica Moldova, însă din cauza percepției riscului de securitate compania este nevoită să-și reînregistreze avioanele în România, a declarat pentru BANI.MD, președintele Consiliului de administrație, Vladimir Cebotari.

Fly One este o companie aeriană privată cu o flotă de 12 avioane. Este cea mai mare ca mărime companie avia din Republica Moldova. Fondată în anul 2015, compania are în prezent printre asociaţi pe Maria Cebotari (40%), soţia lui Vladimir Cebotari fost ministru al Justiției pe timpul guvernării democrate. Alte 40% le deține Tudor Carabadjac, iar câte 10% sunt deținute de Mariana Tăbuică, sora lui Cebotari și Mircea Maleca, fost șef la Autoritatea de Aeronautică Civilă.

În prezent, FLYONE operează zboruri către 20 destinații, 11 curse regulate și 7 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Paris, Istanbul, Kiev, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Tivat, Hurghada, Marsa Alam.

mai mult la:

O companie aeriană din Moldova își mută avioanele în România din risc de securitate: „Nu plecăm din piață”


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura