AcasăArabia SaudităNiciun oficial guvernamental american nu a fost invitat la "Davosul deșertului" de...

Niciun oficial guvernamental american nu a fost invitat la „Davosul deșertului” de la Riad

-

Niciun oficial guvernamental american nu a fost invitat la Future Investment Initiative (FII), o conferință economică internațională supranumită uneori „Davosul deșertului”, programată pentru sfârșitul lunii octombrie la Riad, a anunțat luni organizatorul, care a precizat că nu dorește să transforme evenimentul într-o „platformă politică”, potrivit AFP.

Lansat în 2017 de către prințul moștenitor Mohammed bin Salmane, IFI este menit să atragă investitori străini și să promoveze un plan de diversificare a economiei regatului, care este foarte dependentă de exporturile de petrol. Cea de-a șasea ediție începe pe 25 octombrie la Riad.

Potrivit lui Richard Attias, directorul Institutului FII, care organizează evenimentul, anul acesta sunt așteptați să participe aproape 400 de lideri americani din mediul de afaceri, dar „niciun reprezentant al guvernului american nu a fost invitat”.

www.hotnews.ro/stiri-international-25850522-niciun-oficial-guvernamental-american-nu-fost-invitat-davosul-desertului-riad.htm

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...