Uneori m-au abordat cu schema “n-am bani de benzina” dat am ceva lănțișoare și bijuterii de vânzarea. Alteori ma abureau ca sunt din Siria ( când era razboiul in toi!). Una a zis ca e din Bulgaria doar ca s-a scăpat zicând ceva și pe românește.

Sunt foarte buni la improvizat.

Toți îmbrăcați bine, cu SUV-uri cu numere de Texas, Colorado, Arizona, Virgina, Georgia, Carolina de Sud, Florida, Tennessee,Maryland, New York etc
Veniți probabil la “rude”, in vizita, la Chicago.

In America au ajuns, firește, trecând granița prin Mexic.

Marian Petruta

 

citit si :

Cinci cetățeni de naționalitate romană au fost arestati in SUA pentru furt din magazine! 

Vidu Miclescu, Mirela Velcu, Mădălina Pirvu, Speranța Dumitru, Ancuța Ignat arestati pentru furt in Delaware

Pe 27 februarie 2023, la aproximativ 3:31 p.m., politia din statul american Delaware a fost chemată la magazinul Cosmetic Company situat la 34986 Midway Outlet Drive, Rehoboth Beach, Delaware în legătură cu un furt. Magazinul a raportat că patru femei și un bărbat au fugit din magazin cu marfă furată și au dispărut  cu un minivan albastru deschis cu numere de înmatriculare în statul California. Polițiștii au localizat și oprit un vehicul care se potrivea cu descrierea, si care călătorea in zona. S-a  identificat soferul ca fiind Vidu Miclescu (20 de ani), iar patru ocupanți identificați ca fiind Mirela Velcu (41), Mădălina Pirvu (29), Speranța Dumitru (34), Ancuța Ignat (37) din Middle River, MD. Polițistul a mai observat mărfuri furate care se aflau la vedere în interiorul vehiculului. Toți pasagerii au fost reținuți fără incidente, iar o percheziție ulterioară a vehiculului a dus la descoperirea unor bunuri furate in valoare  92322 de dolari, care includeau parfumuri, îmbrăcăminte, poșete și pături, totodata 9,866 de dolari în Cash, două cuțite mari cu lamă fixă ​​și mânere de alamă. Pana in acest moment, trei magazine au fost identificate drept locații cu marfă furată de suspecți. Magazinele incluse sunt Cosmetic Company Outlet, Cracker Barrel și Coach Outlet.

 

 


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns