20.3 C
București
miercuri, 31 mai 2023
AcasăFederația RusăFinancial Times: Colaboraționiștii ruși au spânzurat o asistentă medicală care critica ocupația...

Financial Times: Colaboraționiștii ruși au spânzurat o asistentă medicală care critica ocupația din Ucraina

-

Colaboraționiștii ruși au spânzurat o asistentă medicală, Tatiana Mudrenko, care critica ocupația din Ucraina, scrie Financial Times. Asistenta avea 56 de ani și a fost executată la Skadovsk, în regiunea Herson, unde locuia și lucra.

Potrivit surorii decedatei, Nataliia Chorna, o femeie a sunat-o pe 15 octombrie și a informat-o că ocupanții au executat-o ​​public pe Tatiana pe stradă.

„Mi-au spus că Tania a fost spânzurată. I-au turnat ceva în gură, apoi au spânzurat-o în fața tribunalului”, a spus Chorna reporterilor.

Potrivit martorilor, Tatiana Mudrenko i-a criticat în mod repetat ocupanții ruși și a participat la mitingurile pro-ucrainene de la Skadovsk. Ultimul incident înainte de moartea ei a avut loc la începutul lunii octombrie. Apoi, Tatiana i-a certat pe oamenii legii ucraineni care s-au alăturat rușilor și a strigat „Skadovsk este Ucraina!”

Financial Times: Colaboraționiștii ruși au spânzurat o asistentă medicală care critica ocupația din Ucraina

Lasă un răspuns

Must Read

„Diplomația navetei” între Japonia și Coreea de Sud, reluată după 12...

0
Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, a ajuns, duminică, la Seul, pentru a se întâlni cu președintele sud-coreean, Yoon Seok-Youl. Kishida va sta două zile în Coreea de...