AcasăPakistan13 morţi într-o luare de ostatici în Pakistan, într-o bază a forţelor...

13 morţi într-o luare de ostatici în Pakistan, într-o bază a forţelor de securitate

-

Treisprezece persoane au fost ucise în Pakistan în cursul unei nopţi de confruntări între trupe paramilitare, atacate la baza lor din Balucistan, şi luptători neidentificaţi, care luaseră ostatice câteva familii, a anunțat duminică armata.
Luptători „bine echipaţi” au luat cu asalt baza trupelor de securitate din oraşul Muslim Bagh, în provincia Balucistan (sud-vest), şi au luat ostatice trei familii într-o clădire rezidenţială, a explicat armata. Lupte intense s-au purtat de vineri seara până sâmbătă dimineaţa, a precizat serviciul de comunicare al armatei (ISPR), relatează AFP, citată de Agerpres.
Cei şase atacatori au fost ucişi, dar au murit şi şase membri ai forţelor de securitate şi un civil, a precizat ISPR. Alte şase persoane, printre care o femeie, au fost rănite. Nicio grupare nu a revendicat până acum atacul, dar grupări separatiste baluce desfăşoară de decenii o rebeliune împotriva statului în această provincie, luând adesea ca ţintă forţele de securitate.

Citește mai mult la: /www.digi24.ro/stiri/externe/


Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Must Read

„De la Diavolul în istorie la Sfânta Rusie” – Stanomir face...

0
"Rusia este cel din urma imperiu colonial. Hoardele care au năvălit din Ucraina se recrutează din acele zone subdezvoltate ale imperiului rus. Armatele occidentate...

Descoperă mai multe la Lumea 🌐 mapamondⓜmedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura